Designkeukens

RESOPAL-PRO_31006_M2_0806

Designkeukens

Een design keuken is chic, veelzijdig en is een echte eyecatcher in huis. Bij design denkt u misschien aan strak en kil, maar een design keuken kan ook een hele warme uitstraling hebben! Bij de design keukens van Keukenstudio Ter Laak kiest u voor een keuken van hoge kwaliteit, waarbij de nadruk op een perfecte afwerking en luxueuze materialen ligt. Uiteraard is de design keuken altijd uitgerust met de laatste snufjes op het gebied van keukenapparatuur en verlichting.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

GL_FLORENZ_6810_SMART-M_4626_P3 RESOPAL-PRO_31006_M1_0731 RESOPAL-PRO_31006_M2_0806 XL_PUR_2661_MONTANA_7770_P1 XL_TOP_1496_FENIX_4916_A1_4c NW 196A5471 GL_FLORENZ_6810_SMART-M_4626_P3 DSC_1217 196A8543 196A8478

Waarom kiezen voor een design keuken

Kiest u voor een design keuken van Keukenstudio Ter Laak, dan kiest u voor een keuken met unieke uitstraling, een echte blikvanger in huis. Een design keuken straalt luxe uit, met nadruk op kwaliteit. Dankzij de strakke afwerking krijgt uw keuken een hoogwaardige uitstraling die op iedereen indruk zal maken. Keukenstudio Ter Laak maakt uw design keuken compleet door deze te voorzien van de laatste technologieën.

Een keuken met de beste inbouwapparatuur

Een design keuken is natuurlijk uitgerust met de beste inbouwapparatuur. Keukenstudio Ter Laak werkt voor de keukenapparatuur alleen samen met A-merken. Kiest u voor een design keuken, dan ontwerpen we een keuken met apparatuur van AEG, ATAG en Miele. De prijzen daarvan houden we helder, door ze direct met u te bespreken. Ga voor een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, voeg een stoomoven toe voor het bereiden van gezonde maaltijden of kies voor een geruisloze vaatwasser die al het vuile werk uit handen neemt. De medewerkers van Keukenstudio Ter Laak helpen u graag met de keuze voor de beste inbouwapparatuur, dus maak vandaag nog een afspraak!

Een design keuken compleet naar wens

Keukenstudio Ter Laak kijkt graag samen met u naar alle mogelijkheden en zorgt ervoor dat uw design keuken helemaal naar wens wordt ingericht. Bij een design keuken kiest u voor luxe en heeft u de mogelijkheid om de keuken in te richten met gewaagde materialen en stijlvolle kleuren. Ga voor hoogglans wit, zwart of zelfs een meer gewaagde kleur. Een design keuken krijgt een fijne sfeer en uitstraling door te kiezen voor warme kleuren en natuurlijke materialen, zoals hout. In onze showroom helpen we u graag met het maken van de kleurcombinatie die het beste bij u en uw huis past.

Ook voor materialen gaat er een wereld voor u open: heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan metaal of leer voor de afwerking van uw keuken? Bij het ontwerpen van uw ideale design keuken besteden we natuurlijk ook aandacht aan details, want dat geeft uw nieuwe keuken de unieke uitstraling die u zoekt. Kies bijvoorbeeld voor greeploze kastdeuren of unieke handgrepen op de keukenladen. Keukenstudio Ter Laak ontwerpt de perfect design keuken voor u.

Een keuken met luxe uitstraling en perfecte afwerking

Karakteristiek voor een design keuken zijn de strakke lijnen, eenvoud en symmetrie. Kiest u voor een design keuken, dan kiest u voor kwaliteit, rust en luxe. Bij die luxe uitstraling hoort uiteraard een perfecte afwerking en daar zorgt Keukenstudio Ter Laak voor. Daarom werken we met topmerken Arte en Dekker waardoor we alleen de beste werkbladen van de hoogste kwaliteit bieden. In de showroom van Keukenstudio Ter Laak heeft u ruime keuze uit werkbladen van diverse materialen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogwaardig blad van graniet of marmer van kwaliteitsmerk Arte. Daarmee kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Ook werkbladen van keramiek, hout of RVS behoren tot de mogelijkheden. Maak een afspraak om de diverse werkbladen in de showroom te bezichtigen. We helpen u met het ontwerp én monteren de keuken perfect bij u thuis.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een design keuken? Neem ook eens een kijkje bij de design keukens gerealiseerd door Keukenstudio Ter Laak. Online kunt u alvast inspiratie opdoen, maar de keukens in onze showroom bekijken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in een design keuken? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak om onze showroom te bezoeken. We vertellen u graag meer over design keukens. Kijk ook eens ter inspiratie bij onze industriële keukens, moderne keukens of klassieke keukens!

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile