foto_1

In evenwicht met de ruimte

De ideale keuken past perfect binnen de keukenruimte en is het verlengde van uw interieur. Materialen en kleuren spelen daarbij een belangrijke rol, maar ook de keukenindeling, de stijl van de keuken en de keuze voor de inbouwapparatuur. Bij Keukenstudio Ter Laak hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en monteren van keukens. We helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken! We kijken daarbij naar al uw persoonlijke wensen en zorgen er altijd voor dat het keukenontwerp in evenwicht is met de ruimte en de rest van het huis. Maak een afspraak in onze showroom zodat we alle wensen voor uw droomkeuken kunnen bespreken.

Keukenopstelling kiezen

Eén van de eerste keuzes die u maakt, is de opstelling van de keuken. De keukenopstelling is afhankelijk van de keukenruimte. U kunt kiezen voor een keuken hoekopstelling om alle ruimte te benutten en veel werkruimte te creëren. Is de keukenruimte compact, dan is een rechte keukenopstelling een goede keuze. Een smalle of afgesloten keukenruimte leent zich goed voor een keuken parallel opstelling of een keuken u-opstelling. Een vaak gekozen opstelling is de keuken met eiland, die in veel varianten te ontwerpen is en in veel keukenruimtes toepasbaar is.

Ontdek hier 6 verschillende efficiënte keukenopstellingen.

Moderne wit houten keuken - keukenstudio ter laak

De ideale woonkeuken

Uw nieuwe keuken is een verlengde van uw interieur en moet een plek zijn waar u zich thuis voelt en waar u écht kookplezier beleeft. Een keukenruimte wordt steeds vaker een woonkeuken, waar u samenkomt met vrienden en familie en waar u samen kookt en ontspant. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken laat Keukenstudio Ter Laak daarom alle aspecten aan bod komen: materiaal, kleur, opstelling, inbouwapparatuur én de afstemming op uw interieur.

Jarenlange ervaring met keukens ontwerpen en monteren

Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en monteren van keukens kan Keukenstudio Ter Laak u het beste advies geven over de stijl en inrichting van uw ideale keuken. Op de website en in de showroom kunt u alvast inspiratie opdoen. Wilt u graag dat één van onze ervaren en vakkundige medewerkers u voorziet van deskundig keukenadvies? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Welke stijl keuken past bij u?

Om evenwicht met uw ruimte te creëren is de stijl van uw keuken is bepalend. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne keuken of kiest u liever voor een tijdloze, klassieke keuken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Een keuken van Keukenstudio Ter Laak wordt compleet ingericht met de beste inbouwapparatuur en vakkundig bij u thuis gemonteerd.

Ook zo benieuwd welke keuken het beste bij u past? Doe alvast ideeën op via de keukeninspiratie op onze website. Kijk voor meer inspiratie ook eens bij de keukens gerealiseerd door Keukenstudio Ter Laak! Uiteraard is het ook mogelijk om alle keukens op uw gemak te bekijken in de showroom van Keukenstudio Ter Laak. Neem gerust contact op, we adviseren u graag tijdens een afspraak!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

Laat u inspireren met uw persoonlijke keuken inspiratieboek!

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile