foto_1

Over Keukenstudio Ter Laak

Keukenstudio Ter Laak is al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek. We leveren keukens voor de regio Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorhout en Oegstgeest. Keukenstudio Ter Laak is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Eigenaren Dorus en Chiel ter Laak zijn de drijvende kracht achter Keukenstudio Ter Laak en staan voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Zij bespreken uw wensen in een persoonlijk gesprek en overtreffen uw verwachtingen bij het creëren van uw droomkeuken!

Familiebedrijf in keukens en installatie

Keukenstudio Ter Laak is een familiebedrijf dat in 1961 begon als loodgietersbedrijf. In de jaren sinds de oprichting hebben we ons gespecialiseerd in keukens en installatiewerk. 32 jaar geleden nam Gijs ter Laak de eerste aandelen van het bedrijf over. Vanaf 1993 was Gijs samen met zijn vrouw Petra de drijvende veer achter het bedrijf welke hun vanaf 2010 weer langzaam zijn gaan overdragen aan hun zonen Dorus en Chiel. Keukenstudio Ter Laak is een professionele keukenstudio, waar eerlijkheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop staan.

Keukens van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Keukenstudio Ter Laak vindt het belangrijk dat u als klant altijd met respect en alle eerlijkheid behandeld wordt en dat we uw wensen kunnen vertalen naar uw droomkeuken. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen! Zonen Dorus en Chiel staan nog steeds voor de idealen van familiebedrijf Ter Laak namelijk altijd leveren van kwaliteit en heldere communicatie.

Keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak

Keukenstudio Ter Laak hanteert een transparante werkwijze waarin 7 kernwaarden centraal staan. Hiermee voldoen we aan een aantal strenge eisen van de keukenindustrie, waardoor Keukenstudio Ter Laak het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak mag dragen. Daardoor bent u als klant verzekerd van een keukenspecialist met betrokken medewerkers, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen, een goed garantiebeleid en een klantwaardering van minimaal een 8.0.

Bent u op zoek naar een keuken van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs? En wilt u een keukenspecialist die écht naar uw wensen luistert? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak zodat we direct kunnen starten met het ontwerpen van uw droomkeuken.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile