AEG

Matt Black 1

AEG keuken inbouwapparatuur

Uw droomkeuken is pas compleet met de perfecte inbouwapparatuur. Daarom biedt Keukenstudio Ter Laak alleen de beste keukenapparatuur van A-merk AEG. De apparatuur van AEG staat bekend om kwaliteit, stijlvol design, innovatie en duurzaamheid. AEG is een merk van topklasse dat haar apparatuur constant verder blijft ontwikkelen. De keukens van Keukenstudio Ter Laak zijn allemaal verkrijgbaar met inbouwapparatuur van AEG, zoals een vaatwasser, koelkast, oven en kookplaat. Inbouwapparatuur van hoge kwaliteit, en dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Inbouwapparatuur met stijl en kwaliteit

AEG biedt alle apparatuur die u nodig heeft in uw nieuwe keuken, én meer. Inbouwapparatuur van AEG heeft een oogstrelend en tijdloos design en is daardoor een aanwinst voor iedere keuken, welke stijl uw voorkeur ook heeft. AEG heeft onlangs een nieuwe lijn ontwikkeld met een zwarte afwerking. Dit biedt een prachtig contrast in een witte design keuken en geeft een retro look in een industriële keuken.

Inbouwapparatuur die niet kunnen ontbreken in uw keuken

In een nieuwe keuken kan apparatuur zoals een kookplaat, vaatwasser en koelkast niet ontbreken. Bij AEG heeft u keuze uit verschillende modellen, die topprestaties leveren en prachtig staan in uw droomkeuken.

Bekijk hier de prachtige landelijke keuken van Keukenstudio Ter Laak: volledig voorzien van AEG inbouwapparatuur!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

_M2A7945 PSAAAP180ME00002 PSAAAP180ME00008 PSAAAP180ME0000C PSAAOV190MA00001 Taste_hob2hood_friends

De inbouwapparatuur van AEG is helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Kookt u het liefst op inductie, gas of keramisch? AEG heeft keuze uit alle mogelijke kookplaten, voorzien van de laatste technologieën. Een oven is onmisbaar in een keuken, maar heeft u wel eens gedacht aan de toevoeging van stoom? Met een AEG stoomoven houdt u ingrediënten vers en zet u altijd een heerlijke maaltijd op tafel. Benieuwd naar alle mogelijkheden van AEG apparatuur? Keukenstudio Ter Laak laat u graag kennismaken met de inbouwapparatuur van AEG tijdens een bezoek aan onze showroom.

Innovatieve inbouwapparatuur

AEG staat voor vooruitgang, dat tot uiting komt in de innovatieve technologieën die gebruikt worden in de inbouwapparatuur voor keukens. De apparatuur van AEG is energiezuinig en streeft naar perfect resultaat voor koken, koelen en schoonmaken.

AEG heeft verschillende connected apparaten in het assortiment. Maak uw keuken Smart met deze apparatuur, die makkelijk te besturen zijn via de My AEG Kitchen-app. Houd gerechten in de oven bijvoorbeeld in de gaten via een camera of bedien de vaatwasser met uw smartphone; alles is mogelijk!

Duurzame keukenapparatuur

AEG zet zich al jarenlang in voor duurzaamheid bij het ontwikkelen van nieuwe keukenapparatuur. De inbouwapparatuur van AEG belasten het milieu zo min mogelijk en dragen bij aan een duurzame levensstijl.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met de allerbeste apparatuur van topmerk AEG? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak voor een afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom om uw droomkeuken te bespreken!

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile