foto_1

A-merken waar we trots op zijn

Bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken streeft Keukenstudio ter Laak er naar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we onder meer door samen te werken met absolute topmerken. Keukenstudio ter Laak biedt inbouwapparatuur van Siemens, AEG en ATAG  tegen scherpe prijzen. Maar ook voor de materialen van de keukenkasten, het werkblad en compleet ingerichte keukens werken we samen met A-merken, zodat we u de allerbeste kwaliteit kunnen bieden tegen een vriendelijke prijs.

Uw droomkeuken met de beste inbouwapparatuur

In uw droomkeuken is alleen de beste inbouwapparatuur goed genoeg en daarom werken we samen met A-merken AEG, Siemens en ATAG. Landelijk, design of industrieel: welke keukenstijl u ook kiest, de stijlvolle en innovatieve apparatuur tilt uw keuken naar een hoger niveau.

Keukenbladen van topmerken

Daarnaast hebben we oog voor detail. Een keukenblad wordt intensief gebruikt én is een echte blikvanger. Keukenstudio ter Laak heeft daarom ruime keuze in keukenbladen van topmerken Dekker en Arte.

Complete keukens van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een compleet ingerichte keuken van kwaliteit? Bij Keukenstudio Ter Laak kunt u kiezen voor een keuken van hoge kwaliteit van topmerk Ballerina. Daarnaast bieden we keukens van Selectiv, waardoor we een keuken kunnen bieden voor ieder budget.

Hieronder vertellen we graag meer over de topmerken waar Keukenstudio Ter Laak mee samenwerkt. Lees meer over de A-merken die we in uw nieuwe keuken kunnen verwerken, of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile