foto_1

Waarom kiezen voor Keukenstudio Ter Laak

Bij het kiezen van een nieuwe keuken is het belangrijk dat u terecht kunt bij een eerlijke keukenzaak. Een speciaalzaak met een persoonlijke aanpak, die naar al uw wensen luistert en die omzet in de keuken van uw dromen. Een landelijke, klassieke of moderne keuken: bij Keukenstudio Ter Laak realiseren we compleet ingerichte keukens van hoge kwaliteit. We werken alleen met de beste apparatuur van A-merken, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We bieden hoge kwaliteit en overtreffen al uw verwachtingen! Bezoek onze showroom of neem contact op voor een afspraak, de koffie staat altijd voor u klaar.

Compleet uitgeruste keuken met A-merk apparatuur

Bij Keukenstudio Ter Laak wordt u persoonlijk geholpen door één van onze vakmensen. We luisteren naar al uw wensen en vertalen die naar een compleet uitgeruste keuken, inclusief inbouwapparatuur van topkwaliteit. Ga voor de beste inbouwapparatuur van AEG, Siemens en ATAG en maak het ontwerp af met één van onze hoge kwaliteit werkbladen van Arte of Dekker. Deze apparatuur bieden we aan tegen zeer scherpe prijzen.

Keuken van kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Keukenstudio Ter Laak hanteert een transparante en eerlijke werkwijze. Dat betekent dat we altijd de tijd voor u nemen om naar al uw wensen te luisteren om uw ideale keuken te realiseren. Daarbij stemmen we de keuken af op uw persoonlijke wensen: kies uit één van onze vele keukens of ga voor maatwerk.

We bieden keukens van hoge kwaliteit en in iedere stijl, of het nou gaat om een landelijke, industriële of klassieke keuken. Keukenstudio Ter Laak hanteert eerlijke prijzen en bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Bij Keukenstudio Ter Laak krijgt u persoonlijk advies en een keuken tegen een aantrekkelijke prijs die meteen duidelijk gecommuniceerd wordt.

Keuken inclusief montage

Keukenstudio Ter Laak ontwerpt uw nieuwe keuken samen met u en levert die zoals afgesproken. Uw nieuwe keuken wordt compleet geleverd en wordt perfect door ons gemonteerd. Onze monteurs installeren de keuken en de apparatuur vakkundig en leveren de beste nazorg.

7 redenen om te kiezen voor Keukenstudio Ter Laak

Keukenstudio Ter Laak staat voor eerlijkheid, professionaliteit, kwaliteit en transparantie. Binnen onze transparante werkwijze staan 7 kernwaarden centraal:

  • Een persoonlijk keukenadvies op maat
  • Kopen zonder opdringerige verkopers
  • Direct een eerlijke prijs
  • Minimaal 5 jaar garantie op uw keuken
  • Uitsluitend A-merken keukens en apparatuur
  • Vakkundige montage & nazorg
  • Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie

Wilt u een nieuwe keuken laten ontwerpen, inclusief montage? Kom langs in de showroom van Keukenstudio Ter Laak in Noordwijkerhout of neem contact op voor een afspraak. We helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile