Moderne keukens

RESOPAL PRO_31031_M1_1358

Moderne keukens

Een moderne keuken past in ieder interieur en kan helemaal aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeuren. Een moderne keuken kenmerkt zich door een strak lijnenspel, maar biedt ook gezelligheid en is een verlengde van de woonkamer. Met een moderne keuken kiest u voor comfort, stijl en rust. De keuze voor materialen en accessoires geven de moderne keuken een luxe uitstraling. Bent op zoek naar een strakke keuken uitgerust met de beste apparatuur? Keukenstudio Ter Laak heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en monteren van moderne keukens, we helpen u graag!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

CERAMIC_7865_M1_2898 - edit GL_5656_Ansicht_2 GL_5656_Ansicht_3_puristisch_oBaumstamm RESOPAL PRO_31031_M1_1358 Smart_M_4611_M01_21938 Smart_M_4611_M02_22007 Smart_M_4611_M03_89180 XL_Riva_2101_XL_Riva_2106_P1 47 26 196A8704 196A8384 _DSC3869 _DSC3860

De moderne keuken, stijlvol en trendy

Gaat u voor een stijlvolle, luxe en trendy keuken waar u jarenlang plezier van heeft? Dan is de moderne keuken een goede keuze voor u. Het design van de moderne keuken is strak, wat onder meer bereikt wordt door greeploze kastdeuren en een strak lijnenspel. Kies bijvoorbeeld voor een strak keukeneiland met een dun werkblad of ga voor Scandinavisch design, dat zich kenmerkt door minimalisme en warmte.

Een moderne keuken hoeft echter niet kil of saai te zijn. Combineer warme kleuren met hoogwaardige materialen en de beste inbouwapparatuur om het meeste uit uw moderne keuken te halen. Daarmee creëert u een moderne keuken met een uitnodigende uitstraling, en maak de keuken daarmee het hart van uw huis.

De perfecte kleurencombinatie in uw moderne keuken

De moderne keuken kenmerkt zich door een hoog contrast in kleuren. Een witte moderne keuken is bijvoorbeeld nog steeds razend populair en is goed te combineren met een mooi zwart of antraciet blad. Deze kleurencombinatie wordt versterkt door de materiaalkeuze: een natuurstenen werkblad, een houten vloer of RVS accessoires. Maar ook het gebruik van opvallende kleuren is mogelijk bij een moderne keuken! Stoer of elegant, opvallend of rust: met een moderne keuken kunt u alle kanten op. Keukenstudio Ter Laak adviseert u graag over de mogelijkheden van een moderne keuken.

Werkbladen van hoge kwaliteit

Uw nieuwe moderne keuken is pas compleet wanneer de juiste materialen zijn gebruikt. Bij Keukenstudio Ter Laak werken we samen met alleen de beste merken voor keukenkasten, accessoires en werkbladen. Uw nieuwe keuken krijgt pas echt een exclusieve uitstraling met een werkblad van hoge kwaliteit. Daarom worden de keukens van Keukenstudio Ter Laak voorzien van een werkblad van A-merken Arte en Dekker.

De keuze voor materiaal, kleur en vorm is daarin eindeloos. Bij een strakke, moderne keuken is bijvoorbeeld een strak, wit werkblad met hoogglans afwerking een hele mooie optie. Liever een warmere uitstraling, kies dan voor een werkblad van natuurlijke materialen, zoals hout of natuursteen. Uiteraard helpt Keukenstudio Ter Laak u graag bij het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak in onze showroom en wij laten u diverse mogelijkheden zien voor werkblad, materiaalkeuze en kleur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van moderne keukens. Daarin denken we graag met u mee en laten we zien welke verrassende opties er nog meer zijn voor uw nieuwe keuken!

Een moderne keuken met inbouwapparatuur en montage

Een keuken van Keukenstudio Ter Laak wordt compleet geleverd met alle inbouwapparatuur, die gemonteerd worden door onze vakkundige monteurs. Keukenstudio Ter Laak biedt alleen de beste inbouwapparatuur van A-merken Siemens, ATAG en AEG, altijd scherp geprijsd. Een RVS koelkast, een kokendwaterkraan of de nieuwste kookplaat: maak uw keuken compleet met alleen de allerbeste inbouwapparatuur. Keukenstudio Ter Laak helpt u graag bij het uitkiezen van de apparatuur voor uw moderne keuken.

Nadat we samen met u de keuken hebben ontworpen en de inbouwapparatuur gekozen is, krijgt u altijd een eerlijke prijs voor een compleet ingericht moderne keuken. Keukenstudio Ter Laak is uw keukenspecialist van ontwerp tot montage. Op zoek naar inspiratie? Kijk ook eens bij de moderne keukens gerealiseerd door Keukenstudio Ter Laak!

Bent u op zoek naar een moderne keuken die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak. We maken graag een afspraak in de showroom of starten direct met ontwerpen.

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile