Siemens

20255954_Siemens_Home_Appliances_EOX_EOX6021_Oven_Product_In_Setting_CTM_16_9_72dpi

Siemens keuken inbouwapparatuur

Siemens logo

Uw droomkeuken is niet compleet zonder de juiste inbouwapparatuur. Keukenstudio ter Laak is trotse dealer van Siemens keukenapparatuur. Zij staan al decennialang bekend om haar innovatieve technologie en hoogwaardige producten. Met Siemens keukenapparatuur in uw keuken geniet u van ongeëvenaard kookplezier, perfect afgewerkt en een stijlvol design. Alle keukens van ter Laak inclusief inbouwapparatuur worden bovendien vakkundig bij u thuis gemonteerd.

De mogelijkheden in Siemens inbouwapparatuur

Bij Keukenstudio ter Laak realiseren we uw droomkeuken inclusief de juiste apparatuur. Siemens is een van onze A-merken waar we trots op zijn.

Van stoomoven tot combi oven

Siemens biedt een breed scala aan functies en technologieën om uw kookervaring naar een hoger niveau te tillen. Van innovatieve bakprogramma’s tot pyrolyse zelfreiniging waar de oven het vuil en vet zelf verbrandt, of wat dacht u van een stoomoven? Er is een Siemens oven voor elke behoefte.

Siemens studioLine oven

Kookplaten met of zonder geïntegreerde ventilatie

Siemens kookplaten zijn verkrijgbaar in inductie, gas en elektrisch. Geen grote afzuigschacht boven het fornuis? Ga voor een inductiekookplaat met afzuiging. De afzuiging is hierbij in het midden van de plaat geregeld en de kookgeuren worden door middel van ‘downdraft’ naar beneden gezogen. Maar er is meer! Gaat u voor één of meerdere flexibele zones?

Flexinduction: flexibele kookzones

De flexibele kookzones van Siemens flexInduction passen zich automatisch aan de grootte van de pannen aan. Zo geniet u altijd van een gelijkmatige warmteverdeling, ongeacht of u een kleine of grote pan gebruikt. De kookzones kunnen zelfs worden samengevoegd tot één grote kookzone.

Freeinduction: kookvrijheid zonder grenzen

Met freeInduction ervaart u ultieme kookvrijheid. Plaats de pannen overal op de kookplaat, de technologie detecteert ze automatisch en zorgt voor de perfecte warmteverdeling. Schuift de pan tijdens het koken? Geen probleem, freeInduction past zich direct aan.

Siemens kookplaat met afzuiging

Koelkasten en vriezers

Siemens koelkasten en vriezers bieden geavanceerde technologieën om uw voedsel langer vers te houden. Met functies zoals NoFrost-technologie en VitaFresh-laden, kunt u genieten van verse, smaakvolle ingrediënten wanneer u dat wilt. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: van kleine inbouwmodellen tot grote koel-vriescombinaties.

Vaatwassers

Siemens vaatwassers zijn ontworpen om uw vaat moeiteloos schoon te maken. Met innovatieve functies zoals ActiveWater-technologie voor energie- en waterbesparing, kunt u zeker zijn dat uw vaat altijd perfect schoon wordt. Wilt u graag een extra lade bovenin voor bestek? Geen probleem!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

20255954_Siemens_Home_Appliances_EOX_EOX6021_Oven_Product_In_Setting_CTM_16_9_72dpi MCIM03313467_s3-04_Siemens_inductionAir_Plus_cooktop_3_72dpi Siemens studioLine oven 20035354_REU_Siemens_PIU_EOX6021-M04-PIU11_0035_hand_72dpi MCIM03314516_05_Siemens_iQ700_cooktop_with_activeLight_4_72dpi

De voordelen van Siemens keukenapparatuur

  • Innovatieve technologie: Siemens staat altijd voorop met innovatieve technologieën die uw kookervaring verbeteren.
  • Hoogwaardige producten: Siemens keukenapparatuur is gemaakt van de beste materialen en is gebouwd om écht lang mee te gaan.
  • Stijlvol design: Siemens keukenapparatuur is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en past perfect in elke keuken.
  • Uitstekende service: Siemens biedt een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Zo geniet u standaard van 2 jaar fabrieksgarantie, op de vaatwassers ontvangt u 10 jaar extra anti-roestgarantie.

Siemens StudioLine

De nieuwste collectie StudioLine van Siemens combineert slimme technologie met vooruitstrevend design. De inbouwapparaten onderscheiden zich door slimme functies, een tijdloos en minimalistisch design met blackSteel details en de mogelijkheid om ze te bedienen via uw smartphone of tablet met de Home Connect app. Met 5 jaar garantie op StudioLine geniet u van extra zekerheid.

Ontdek Siemens bij Keukenstudio ter Laak

Ontwerp uw droomkeuken bij Keukenstudio ter Laak in Noordwijkerhout, al meer dan 60 jaar een begrip in de Bollenstreek! Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Samen gaan we aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. We hanteren eerlijke prijzen en u weet altijd waar u aan toe bent. Helemaal blij met uw nieuwe droomkeuken die we hebben ontworpen? Uw nieuwe keuken wordt compleet geleverd en wordt perfect door ons gemonteerd. Onze monteurs installeren de keuken en de apparatuur vakkundig en leveren de beste nazorg. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze gerealiseerde keukens.

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile