Selectiv

_DSC3920

Complete keukens van Selectiv

Binnen de collectie van Keukenstudio Ter Laak vindt u de hoge kwaliteit keukens van Selectiv, het eigen merk van Uw KeukenSpeciaalzaak. De keukens van Selectiv zijn in alle mogelijke stijlen en materialen verkrijgbaar, waardoor ze altijd bij uw persoonlijke wensen passen. De keukens worden geproduceerd door één van de meest vooraanstaande keukenfabrikanten van Duitsland, waardoor u met Selectiv verzekerd bent van een hoge kwaliteit keuken waar u jarenlang plezier van heeft. Maak een afspraak in de showroom van Keukenstudio Ter Laak om de keukens van Selectiv te bekijken!

Selectiv, exclusief verkrijgbaar bij Uw KeukenSpeciaalzaak

Het merk Selectiv keukens is alleen verkrijgbaar bij keukenzaken die aangesloten zijn bij Uw KeukenSpeciaalzaak. Dat betekent dat Keukenstudio Ter Laak ook de eer heeft om de keukens van Selectiv te kunnen aanbieden. Keukens van hoge kwaliteit, tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Keukenstudio Ter Laak vertelt u tijdens een afspraak in de showroom graag meer over alle mogelijkheden van Selectiv keukens. De keukens van Selectiv zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen en worden geleverd met alleen de beste inbouwapparatuur. Bovenop de wettelijke 2 jaar garantie krijgt u op Selectiv keukens nog eens 3 jaar extra garantie. Dat betekent 5 jaar garantie op een keuken waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

_DSC3758 _DSC3789 _DSC3847 _DSC3914 196A8478 196A8551 29 66 89

Keuken voor een lage prijs

De keukens van Selectiv staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn in alle mogelijke varianten verkrijgbaar. Klassieke, landelijke of industriële keukens: een keuken van Selectiv is te ontwerpen in iedere stijl en opstelling. Selectiv keukens hebben bovendien een aantrekkelijk prijskaartje.

Met de keukens van Selectiv biedt Keukenstudio Ter Laak een keuken voor ieder budget. Uiteraard wordt een Selectiv keuken compleet met alle inbouwapparatuur van uw keuze geleverd. Keukenstudio Ter Laak zorgt daarnaast ook voor een vakkundige montage van de keuken.

Bent u op zoek naar een complete keuken van hoge kwaliteit? Maak een afspraak met Keukenstudio Ter Laak en kom alle keukens van Selectiv bekijken in onze showroom in Noordwijkerhout! We helpen u met het realiseren van uw droomkeuken tegen een vriendelijke prijs.

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile