Arte

Sfeer - Silestone by Arte - Seaport suede

Duurzame keukenbladen van Arte

De uitstraling van uw nieuwe keuken wordt voor een groot deel bepaald door het werkblad. Materiaal, kleur én kwaliteit zijn belangrijke aspecten bij het uitkiezen van het juiste keukenblad. Daarom kiest Keukenstudio Ter Laak voor fabrikant Arte voor de levering van keukenbladen. Arte maakt duurzame keukenbladen van topkwaliteit. Arte zet zich daarnaast in voor het produceren van keukenbladen op de meest eerlijke en verantwoorde manier. Een keukenblad van Arte wordt gemaakt met oog voor milieu, mens en maatschappij. We laten u graag de mogelijkheden van de Arte keukenbladen zien in onze showroom.

Hoge kwaliteit keukenbladen van natuursteen

Een keukenblad wordt iedere dag intensief gebruikt en krijgt daarbij te maken met warmte, kou en vocht. Daarom moet het keukenblad van de hoogste kwaliteit zijn én gebruiksgemak bieden. De natuurstenen werkbladen van topmerk Arte zijn onder meer verkrijgbaar in graniet, composiet, keramiek, neolith of Dekton. Uiteraard heeft u ook alle keuze in stijl en afwerking.

Met de keukenbladen van Arte bent u gegarandeerd van een keukenblad dat uw keuken een prachtige uitstraling geeft, lang meegaat en makkelijk te onderhouden is. De keukenbladen van Arte zijn in alle keukenstijlen toe te passen: klassiek, landelijk of modern. Naar welke stijl keuken uw voorkeur ook uitgaat, met de keukenbladen van Arte geeft een unieke uitstraling van uw nieuwe keuken. Keukenstudio Ter Laak laat de keukenbladen van Arte graag aan u zien in de showroom, dus maak gerust een afspraak!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

Silestone - Eternal Calacatta Gold Arte - Showroom 3 Dekton - Bromo 2 Dekton - Kreta Dekton - Laos 2 Sfeer - Silestone by Arte - Camden suede Sfeer - Silestone by Arte - Corktown suede Sfeer - Silestone by Arte - Nolita suede Sfeer - Silestone by Arte - Poblenou suede Sfeer - Silestone by Arte - Seaport suede Silestone-  Eternal Noir Arte - Productie 10 Arte - Productie 2 Arte - Productie 3 Arte - Productie 6 klein Arte - Productie 8 klein Arte - Productie 9

Duurzame keukenbladen

Arte staat naast kwaliteit ook voor duurzaamheid. De stenen werkbladen van Arte zijn van de beste kwaliteit, waarbij altijd oog is voor milieu, mens en maatschappij. Bij het ontwikkelen van de keukenbladen draagt Arte bij aan een positieve verandering in de keten: van groeve tot en met de montage bij de klant.

Arte houdt de CO2 footprint zo laag mogelijk, door bijvoorbeeld energiezuinige logistieke processen toe te passen. Arte ondersteunt daarnaast non-profitorganisaties bij het tegengaan van kinderarbeid en biedt hulp in de dorpen rondom de steengroeves. Ook dichterbij huis worden oplossingen geïmplementeerd om de medewerkers in een gezonde omgeving te laten werken.

Door te kiezen voor de keukenbladen van Arte kiest u voor luxe, kwaliteit én draagt u bij aan een betere wereld. Keukenstudio Ter Laak staat 100% achter de kwaliteit en de werkwijze van Arte. Maak een afspraak in de showroom van Keukenstudio Ter Laak om de prachtige keukenbladen van Arte te bewonderen!

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile