ATAG

bcm46121c_at7

ATAG keuken inbouwapparatuur

atag-logo-svg-vector ATAG staat voor kookplezier en heeft voor elke culinaire thuiskok dan ook de juiste apparatuur. De keuken is tenslotte de plek waar u dagelijks veel gebruik van maakt, experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Onze kookplaten en overige ATAG apparatuur zijn echte blikvangers en zeer geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur en inmiddels bestaat ATAG zelfs al 70 jaar.

Groots genieten met de inbouwappartuur van ATAG

De inbouwapparatuur van ATAG staat voor grootsheid. Behalve kookplaten heeft ATAG ook combi-stoomovens met bijbehorende lades en bijzonder vormgegeven afzuigkappen. Deze blinken uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in de state-of-the-art ontwerpen van de ATAG apparatuur. De vele nationale en internationale designprijzen die ATAG heeft mogen ontvangen zijn natuurlijk een mooie bevestiging. Meer weten? Maak dan een afspraak voor meer informatie over de voordelen van ATAG apparatuur in uw nieuwe keuken.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

matrix-lukas_bs_campagne2019_at517 bcm4611c_at4 ka8074k3c_at11 ka8074k3c_at14 magna-idris_campagne2019_at20 matrix-lukas_bs_campagne2019_at592 va6115ht_at5

Uitgebreide collectie apparatuur

ATAG kent een uitgebreide collectie aan apparatuur en is met hoogwaardige functionaliteiten altijd passend in elke omgeving. Hiermee kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen voor een maximale kook- en keukenbeleving. Kiest u voor de inbouwapparatuur van ATAG, dan heeft u de luxe om de kleuren en materiaal zoals RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel te kiezen. Zodat zelfs de apparatuur het beste aansluit bij uw smaak en interieur.

Ga voor comfort en gemak in de keuken

Weet u wat u nodig heeft in uw keuken? Waarschijnlijk stelt u maar een paar keer in uw leven een nieuwe keuken samen. Bij Keukenstudio ter Laak hebben wij oog voor de mens achter de keuken. Graag helpen wij u bij het kiezen van de juiste ATAG apparatuur. Kom daarom naar de showroom van Keukenstudio ter Laak en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor uw keuken kunnen aanbieden. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke ATAG apparatuur hier goed op aansluit. Benieuwd naar de mogelijkheden van ATAG voor uw droomkeuken? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak voor een afspraak.

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile