Ballerina

XL_PREMIUM_3001_FENIX_5011_P3_4c

Ballerina keukens

Een keuken is tegenwoordig het middelpunt van het huis: het is een ruimte waar gewerkt en volop geleefd wordt. Ballerina Keukens weet als geen ander dat de keuken het centrale middelpunt is en daarom zijn alle keukens daarop afgestemd. Ballerina keukens staat bekend om de hoge eisen die ze stelt aan technologie, kwaliteit en design. En dat ziet u terug in iedere keuken. Bij Keukenstudio Ter Laak stelt u zelf een Ballerina keuken samen, waarbij zowel aandacht is voor design en kwaliteit, als voor ergonomie, comfort en hygiëne. We vertellen u graag meer over Ballerina Keukens!

Ballerina Keukens: verkrijgbaar bij Uw KeukenSpeciaalzaak

In de showroom van Keukenstudio Ter Laak komt u verschillende uitvoeringen en stijlen van Ballerina Keukens tegen. Uw KeukenSpeciaalzaak werkt graag samen met Ballerina Keukens, vanwege de aandacht voor kwaliteit, technologie en design. Dat begint bij de basis: dankzij het robuuste karkas heeft iedere keuken van Ballerina Keukens een lange levensduur.

Bij de hoogwaardige keukens van Ballerina Keukens ligt de aandacht niet alleen op koken, maar ook op flexibiliteit en comfort. Doe alvast keukeninspiratie op via onze website en kijk welke Ballerina Keuken het beste bij u past!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Stel uw vraag aan Keukenstudio Ter Laak

CERAMIC_7865_D13_3244 RESOPAL PRO_31031_D3_1741 XL_Atelier_7446_D2 XL_PREMIUM_3001_FENIX_5011_P3_4c XL_PUR_2661_MONTANA_7770_P1 XL_SMART_4041_TOP_1491_D7_4c XL_SMART-M_4641_RIVA_2111_D7 XL_Top_1576_XL_Pur_2641_P1 XL_TOP_1606_1616_D5 CERAMIC_7865_D12_3213

Een multifunctionele en flexibele keuken

De keukens van Ballerina Keukens zijn multifunctioneel in te richten en worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarvoor heeft Ballerina Keukens diverse innovatieve meubelmodules ontwikkeld. Door de Hometool toe te voegen aan uw keuken, heeft u een flexibele multikast in uw keuken die in een oogwenk omgetoverd kan worden. Met het Multiroom-concept worden koken, wonen en werken op een intelligente, ruimtebesparende wijze geïntegreerd in uw keuken. Benieuwd naar deze multifunctionele innovaties van Ballerina Keukens? Keukenstudio Ter Laak vertelt u graag meer tijdens een vrijblijvende afspraak.

Comfort en ergonomie in uw droomkeuken

Om uw nieuwe keuken helemaal af te stemmen op uw wensen, zijn er bij Ballerina Keukens verschillende aanpassingsmogelijkheden. Samen met u kijken we naar alle afmetingen, zodat het keukenblad voor u op de juiste hoogte komt en de keuken een optimale ergonomie garandeert.

Ook uw behoeftes op het gebied van comfort en praktisch gebruik is een aandachtspunt bij Ballerina Keukens. Een keuken van Ballerina Keukens is altijd uitgerust met apparatuur op een comfortabele hoogte, met kasten voorzien van functionele grepen en lades die makkelijk te bedienen zijn. Uw comfort staat voorop bij Ballerina Keukens.

Een schone keuken met aandacht voor hygiëne

Ballerina Keukens heeft speciale aandacht voor hygiëne, waardoor het tegengaan van bacteriën en virussen een belangrijk aandachtspunt is. Dankzij de antibacteriële oppervlakte-eigenschappen van werkbladen, kasten en fronten zijn Ballerina Keukens makkelijk te reinigen.

De keukens van Ballerina Keukens zijn in alle stijlen en opstellingen verkrijgbaar. Op de website van Keukenstudio Ter Laak kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe Ballerina Keuken. Liever de Ballerina Keukens in werkelijkheid bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Keukenstudio Ter Laak.

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile