Landelijke keukens

NOBEL-B_43561_P2_21288_KORR

Landelijke keukens

Natuurlijke materialen, zachte kleuren en een gezellige uitstraling: de landelijke keuken heeft charme en haalt een gemoedelijke sfeer in huis. In een landelijke keuken zijn hout en natuursteen volop aanwezig, en natuurlijk kunnen de nostalgische details niet ontbreken. Het is een fijne woonkeuken waar naast koken ook plaats is voor samenzijn. Moderne details passen perfect, dus ga bijvoorbeeld voor een strakke vloer en kies voor inbouwapparatuur met oogstrelend design. Ook de laatste technologische snufjes en nieuwste inbouwapparatuur krijgen een plek in uw nieuwe keuken die van alle gemakken is voorzien. Keukenstudio Ter Laak helpt u bij het ontwerpen van uw ideale landelijke keuken, dus maak vandaag nog een afspraak in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

NOBEL-B_43561_P2_21288_KORR VIVA_3550_M1_150544 VIVA_3550_M2_20775 XL_LUX-B_49499_VILLAGE 15-B_45399_P1 XL_SOFIE-B_4769_TOP_1606_P2 196A8602 196A8658 196A8635

Een landelijke keuken vol charme en stijl

Een landelijke woonstijl vraagt al snel om een landelijke keuken. Zachte kleurtonen en houten fronten combineert u met een duurzaam hardstenen werkblad. De keuze voor hout zorgt ervoor dat uw landelijke keuken tijdloos wordt en een warme uitstraling heeft. Geef uw landelijke keuken extra charme en stijl door een klassieke, stenen spoelbak en voeg nostalgische details zoals gietijzeren potten en pannen toe. In de showroom van Keukenstudio Ter Laak zijn verschillende voorbeelden van een landelijke keuken te bekijken. Tijdens een afspraak krijgt u alle tijd om rustig rond te kijken en alle vragen te stellen. Uiteraard kunnen we uw keuken samen ontwerpen onder het genot van een kop koffie.

Wanneer u op zoek bent naar een landelijke keuken, hoeft u niet bang te zijn om moderne details te gebruiken. Een landelijke keuken kan namelijk goed gecombineerd worden met een strakke gietvloer of de nieuwste inbouwapparatuur. Een traditionele keuken kan heel goed voorzien worden van moderne gemakken, zonder dat het afbreuk doet aan de sfeer of huiselijkheid. Laat u adviseren door één van de deskundige medewerkers van Keukenstudio Ter Laak. Wij laten u graag zien hoe uw landelijke droomkeuken tot stand kan komen!

Een complete landelijke keuken met inbouwapparatuur

Keukenstudio Ter Laak helpt u bij het ontwerpen van de perfecte landelijke keuken. We kijken daarbij naar materialen: kies uit verschillende soorten hout en natuursteen, zoals marmer en graniet. We bieden een ruime keuze aan prachtige keukenbladen van de fabrikanten Arte en Dekker, die beide werkbladen van topkwaliteit bieden. Tijdens de afspraak bespreken we ook de stijl van uw huis en hoe de keuken in evenwicht is met de rest van uw huis.

Uiteraard kan goede inbouwapparatuur niet ontbreken in uw nieuwe keuken. Bij Keukenstudio Ter Laak heeft u keuze uit de beste inbouwapparatuur van topmerken AEG, ATAG en Siemens. Het prachtige ontwerp van deze A-merken tilt uw landelijke keuken naar een hoger niveau. Het design van deze inbouwapparatuur is strak maar tijdloos. Daardoor past een oven van Siemens of een kookplaat van AEG ook heel goed in een landelijke keuken. Uiteraard zijn deze apparaten voorzien van de laatste technologie en zijn ze sommige gevallen zelfs te bedienen via een smartphone app.

Een landelijke keuken inclusief montage

Bij Keukenstudio Ter Laak staan we klaar om een complete keuken voor u te ontwerpen én te plaatsen. Samen met u kijken we naar de beschikbare ruimte en naar de wensen die u heeft voor uw nieuwe, landelijke keuken. Wilt de luxe en het gemak van de nieuwste inbouwapparatuur? Keukenstudio Ter Laak zorgt voor een moderne landelijke keuken, die van alle gemakken is voorzien, maar nog een gezellige, geborgen sfeer uitstraalt.

Het is daarnaast mogelijk om uw nieuwe keuken te laten monteren door onze vakkundige monteurs. In de keukenruimte meten we de keuken in en controleren onze professionals alle aansluitingen en eventuele aanwezige obstakels. Extra belangrijk als het gaat om een traditionele woning! Uw nieuwe keuken wordt gemonteerd en alle apparatuur sluiten de monteurs aan: uw nieuwe landelijke keuken is meteen klaar om te gebruiken!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een landelijke keuken? Neem contact op met Keukenstudio Ter Laak voor een bezoek aan onze showroom. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en zetten uw persoonlijke wensen om in uw droomkeuken!

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile