Luxe landelijke keuken Hillegom

Wilhelminalaan12Hillegom5

Luxe landelijke keuken Hillegom

Keukenstudio Ter Laak heeft een prachtige keuken gerealiseerd in Hillegom die aan alle wensen van de klant voldoet. De keuken is ontworpen in een L-vorm met een vrijstaand kookeiland, waardoor er voldoende werkruimte en bewegingsvrijheid is.

WELKE INBOUWAPPARATUUR HEBBEN WIJ GEPLAATST?

  • Miele vaatwasser
  • Miele oven en combi-oven
  • Miele koelkast en diepvrieskast
  • Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging
  • Quooker Flex voor warm, koud en kokend water

De luxe keuken is volledig voorzien van Miele-inbouwapparatuur, wat zorgt voor een hoogwaardige kookervaring. Benieuwd naar alle mogelijkheden van inbouwapparatuur, klik hier!

DE LOOK & FEEL

Het design van de keuken is landelijk en luxueus, en het merk Ballerina is gebruikt om dit tot leven te brengen. De keukenfronten zijn volledig gelakt en voorzien van een onderhoudsvriendelijke microstructuurlak. De gietijzeren grepen voegen een vleugje klassieke charme toe aan het geheel.

Voor het werkblad is gekozen voor graniet van de firma Dekker, uitgevoerd in de prachtige Black Galaxy polished variant. Dit geeft de keuken een elegante en tijdloze uitstraling. Een halfhoge rugwand van graniet zorgt voor een mooie afwerking en beschermt de wand tegen spetters tijdens het koken.

Om de ruimte licht en ruimtelijk te houden, is er gekozen voor een lichte kleurstelling en een open indeling. Dit zorgt voor een frisse en uitnodigende sfeer in de keuken. Daarnaast heeft Keukenstudio Ter Laak ook de woonvloer geleverd, een prachtig keramisch parket in visgraat patroon. Hierdoor vloeien de keuken en woonkamer naadloos in elkaar over, wat zorgt voor een harmonieus geheel. Ook voor volledige keukenmontage kunt u terecht bij Keukenstudio Ter Laak!

Al met al is de keuken gerealiseerd met oog voor detail en kwaliteit. Keukenstudio Ter Laak heeft een luxe keuken gecreëerd die perfect aansluit bij de wensen van de klant. De combinatie van hoogwaardige apparatuur, het gebruik van luxe materialen en het doordachte design maken deze keuken tot een waar pronkstuk in Hillegom.

"PRIMA KWALITEIT"

" Bij ons is er een keramische vloer gelegd en keuken geïnstalleerd, dit alles is prima verlopen en zeer vakkundig gedaan. De enige opmerking is dat er soms wel iets beter had kunnen worden gecommuniceerd. Het ziet er tip top uit. "

Eugene uit Hillegom

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Wilhelminalaan12Hillegom4 Wilhelminalaan12Hillegom5 Wilhelminalaan12Hillegom6

 

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile