Industriële keukens

foto_1

Industriële keukens

In de showroom van Keukenstudio Ter Laak treft u verschillende stijlen keukens. Een keukenstijl die inmiddels niet meer weg te denken is, is de industriële keuken. Bent u op zoek naar een stoere maar stijlvolle keuken, dan is de industriële keuken een echte aanrader! De industriële keuken kenmerkt zich door het stoere karakter, dat bereikt wordt door robuuste materialen, zoals beton en metaal. Combineer dat met warme materialen, zoals hout en steen om uw nieuwe keuken compleet te maken. Een industriële keuken is geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte en kan helemaal volgens wens ingericht worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van een industriële keuken? Maak een afspraak in de showroom van Keukenstudio Ter Laak!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

_DSC3847 _DSC3839 _DSC3853 _DSC3758 DSC_1242 _DSC3770 _DSC3789

Een stoere en stijlvolle industriële keuken

Een industriële keuken straalt warmte en kracht uit. Donkere kleuren zoals grijs of zwart worden gecombineerd met een betonlook, ruig hout en RVS elementen. De keuken krijgt sfeer door het gebruik van grove en stevige materialen en stoere elementen, zoals een robuuste fabriekslamp of metalen wandrek. Een industriële keuken kan helemaal aangepast worden aan uw persoonlijke wensen: kiest u voor zwarte keukenkasten of toch liever hout? Een betonnen werkblad of misschien een bijzonder keukenblad van RVS?

In de showroom van Keukenstudio Ter Laak ziet u voorbeelden van stijlvolle en imposante industriële keukens. We laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn voor de opstelling van uw nieuwe keuken, maar ook welke materialen een mooie combinatie zijn. Een betonnen werkblad van A-merk Dekker geeft uw nieuwe keuken een stoere uitstraling, terwijl het toevoegen van houten kasten uw keuken een warm karakter geven. Details van steen en metaal maken de industriële look compleet en geven uw keuken de uitstraling die u zoekt!

Een industriële keuken met de beste inbouwapparatuur

Bij het ontwerpen van de perfecte industriële keuken kunt u bij Keukenstudio Ter Laak kiezen uit verschillende materialen, opstellingen en inbouwapparatuur. De keukens leveren we met de beste inbouwapparatuur van A-merken Siemens, ATAG en AEG. Want een industriële keuken is pas compleet met apparatuur die naadloos overgaat in het ontwerp. Inbouwapparatuur met een design van RVS of mat zwart passen perfect in een industriële keuken en mogen daarom gezien worden! De inbouwapparatuur van Siemens en AEG staan bekend om kwaliteit en stijlvol design, waardoor ze jarenlang meegaan én prachtig staan in uw nieuwe, industriële keuken.

Bij Keukenstudio Ter Laak adviseren we u over de beste inbouwapparatuur voor uw nieuwe keuken. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor Smart apparatuur. Een oven met camera of een virtuele kookassistent: verschillende apparaten van AEG en Siemens zijn te bedienen via een app op uw smartphone. Hierdoor voegt u gemak toe aan uw keuken en haalt u het meeste uit uw inbouwapparatuur. Maak een afspraak met Keukenstudio Ter Laak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp en montage van uw industriële keuken

Keukenstudio Ter Laak helpt u graag met het samenstellen van uw ideale industriële keuken. Daarbij kijken we niet alleen naar kleur en materiaal, maar ook naar de opstelling en hoe de keuken binnen de ruimte past. We kijken samen naar de perfecte combinatie tussen stoer en warm, waarbij strakke en natuurlijke materialen worden gebruikt om uw nieuwe keuken een indrukwekkende uitstraling te geven. In de showroom heeft de mogelijkheid om rustig rond te krijgen en materialen en inbouwapparatuur te bekijken.

Uw nieuwe industriële keuken wordt gebruiksklaar bij u thuis gemonteerd door onze vakkundige monteurs. Keukenstudio Ter Laak heeft jarenlange ervaring met het monteren en nastellen van keukens. Onze monteurs zorgen voor een volledige montage en de perfecte afwerking van uw nieuwe keuken. Wij nemen daarmee alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat de keukenmontage van A tot Z geregeld wordt.

In de showroom van Keukenstudio Ter Laak kunt u verschillende industriële keukens bekijken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een stoere en trendy industriële keuken? Maak dan een afspraak met Keukenstudio Ter Laak, we adviseren u graag over uw industriële droomkeuken!

Contact met Keukenstudio Ter Laak

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons team?

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile