foto_1

Volledige montage van uw keuken

Keukenstudio Ter Laak is de keukenspeciaalzaak voor een complete keuken, inclusief apparatuur en montage. In onze showroom in Noordwijkerhout kunt u terecht voor keukeninspiratie en tijdens een afspraak bespreken we samen de wensen voor uw nieuwe keuken. Bij het realiseren van uw droomkeuken komt echter meer kijken dan alleen de keuze voor kleuren, materialen en apparatuur. Keukenstudio Ter Laak verzorgt het gehele proces en zorgt ook voor een vakkundige montage van uw keuken inclusief nastellen van de keuken.

Vakkundige keukenmontage en installatie

Keukenstudio Ter Laak heeft jarenlange ervaring met het monteren en installeren van keukens. Onze vakkundige monteurs komen de keuken op afspraak bij u monteren. Keukenkasten en werkblad worden door Keukenstudio Ter Laak bij u thuis geleverd, evenals alle inbouwapparatuur die u gekozen heeft voor uw keuken. De keukenkasten worden deskundig gemonteerd en uiteraard zorgen onze monteurs voor een perfecte afwerking van de keuken. Alle apparatuur wordt meteen aangesloten, zodat de keuken gebruiksklaar wordt opgeleverd. Keukenstudio Ter Laak zorgt daarmee voor een keukenmontage van A tot Z, zodat u direct aan de slag kunt met koken!

Volledige montage en voorbereiding

Voordat Keukenstudio Ter Laak uw nieuwe keuken komt monteren, is het belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Is het leidingwerk nog toereikend en hoe zit het met gas, afvoer, elektra en afzuiging? Zodra Keukenstudio Ter Laak samen met u de nieuwe keuken gaat ontwerpen, nemen we alle praktische zaken ook mee in het proces. De huidige situatie wordt doorgenomen en alle aansluitpunten worden besproken door onze deskundige medewerkers.

Inmeetafspraak

Nadat we uw ideale keuken hebben ontworpen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik maken van uw nieuwe keuken. Voordat de monteurs van Keukenstudio Ter Laak aan de slag kunnen, is het belangrijk dat er een inmeetafspraak wordt gemaakt bij u thuis. Tijdens het inmeten wordt de gehele keukenruimte doorgenomen en nauwkeurig opgemeten. Daarnaast kijken we naar alle mogelijke obstakels, zoals ramen, een schuine vloer of een radiator. Het inmeten wordt nauwkeurig verricht door een professional, aangezien alles tijdens het monteren precies moet passen. Keukenstudio Ter Laak neemt u werk uit handen door het inmeten en monteren van uw nieuwe keuken!

Keukenstudio Ter Laak ontwerpt samen met u de keuken en regelt de keukenmontage van A tot Z. Dankzij onze vakkundige monteurs is de montage altijd in goede handen. Neem contact op voor een kijkje in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en met u mee te denken over ontwerp en keukenmontage van A tot Z.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

Laat u inspireren met uw persoonlijke keuken inspiratieboek!

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile