foto_1

Keukenadvies afgestemd op uw wensen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en heeft u allerlei wensen en ideeën voor uw droomkeuken? Keukenstudio Ter Laak geeft persoonlijk keukenadvies op maat en heeft daarbij volledige aandacht voor al uw wensen. We hanteren een transparante werkwijze en geven u de ruimte om de wensen voor uw keuken te delen en te realiseren. Het liefst overtreffen we uw wensen! Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u diverse opstellingen en materialen op uw gemak bekijken. Onder het genot van een kop koffie ontwerpen we graag uw droomkeuken!

Persoonlijke keukenadvies op maat

Bij Keukenstudio Ter Laak kunt u terecht voor alle vragen over uw nieuwe keuken. Misschien heeft u al een perfect beeld van hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u nog op zoek bent naar inspiratie en professioneel advies. In beide gevallen bent u van harte welkom voor een bezoek in onze showroom in Noordwijkerhout.

In onze showroom wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers. U krijgt de mogelijkheid om onze keukens in alle rust te bekijken. Natuurlijk nemen we graag de tijd om het ontwerp van uw ideale keuken uitgebreid te bespreken. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van keukens en gaan daarom graag met uw wensen en voorkeuren aan de slag. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor materialen, inbouwapparatuur en de keukenopstelling.

Transparante en eerlijke aanpak

Wanneer u bij Keukenstudio Ter Laak op zoek gaat naar een nieuwe keuken, wilt u er zeker van zijn dat u op een eerlijke manier behandeld wordt. Daarom hanteert Keukenstudio Ter Laak een transparante werkwijze bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Daarbij kijken onze betrokken medewerkers altijd naar budget en de mogelijkheden voor de keuken. Bij het ontwerp hoort uiteraard ook een eerlijke prijs, die meteen helder met u gecommuniceerd wordt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ruime keuze aan keukens van hoge kwaliteit

Uw persoonlijke voorkeuren voor het materiaal van het keukenblad, de kleur van de keukenkasten en het merk van de inbouwapparatuur laten we allemaal terugkomen in het ontwerp. Daarnaast kijken we ook met u naar de rest van het huis: hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe keuken in evenwicht is met de ruimte en vloeiend overgaat in de rest van het interieur? Daarnaast adviseert Keukenstudio Ter Laak u over mogelijkheden waar u misschien nog niet over nagedacht heeft, zoals slimme inbouwapparatuur of duurzame materialen voor het keukenblad. Bij Keukenstudio Ter Laak vindt u altijd een geweldige keuken, wat uw budget of wensen ook zijn.

De medewerkers van Keukenstudio Ter Laak staan klaar om de wensen voor uw nieuwe keuken te vertalen naar een absolute droomkeuken! Neem contact op voor een afspraak in de showroom van Keukenstudio Ter Laak. We helpen u graag!

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren en adviseren door onze eigen vakmensen!

Keuken inspiratieboek aanvragen bij Keukenstudio Ter Laak

Laat u inspireren met uw persoonlijke keuken inspiratieboek!

dark-background
terlaak-map-bg-mobile

Al meer dan 60 jaar een begrip in de bollenstreek

Bezoek onze showroom

terlaak-footer-map-bg terlaak-bg-mobile